Fă-ți cunoscut brandul sau designul prin portofelele noastre cu Artă’n ele personalizate! Imagineaza-ți cât de bine ar arăta logo-ul sau designul companiei tale ori arta ta pe unul dintre portofelele noastre la următorul tău eveniment corporativ sau târg? Portofelele personalizate sunt un cadou eye caching și o modalitate excelentă de a-ți evidenția designurile unice. Aceste portofele nu sunt doar artsy și stilizate, ci și practice și durabile. Fabricate din Tvyek, un material impermeabil, rezistent la rupere și 100% reciclabil, portofelele noastre personalizate rezistă în timp și mereu cei cărore le vei oferi vor avea brandul tău sau arta ta alături de ei, zilnic.

Noi imprimăm portofele cu ajutorul tehnologie HP latex, una dintre cele mai prietenoase tehnologii de printare. Prin acest mod printul vine în susținerea calităților materialului și cerneala este fixată printr-un proces special care asigură o legătură puternică, rezistentă la apă și în timp.

Hai să creăm portofelul tău!

Crează-ți prorpiul portofel astăzi! Pentru a discuta despre portofelele personalizabile pentru compania ta dă-ne un mesaj la george@deviantcraft.ro

1 din 5