About Us

deviant craft portofel din hartie

 

Suntem o echipă care iubește arta și care dorește să o facă accesibilă. Povestea noastră a început când ne-am dat seama că în fiecare zi purtăm în buzunare o pânză goală care poate fi folosită pentru a ne exprima personalitatea.

Atunci când se naște, fiecare artwork ia un pic din sufletul nostru, împreună cu timpul necesar pentru a fi perfecționat. Este păcat că, de cele mai multe ori, este uitat undeva pe un perete.

Arta are această putere de a-ți aduce bucurie. Nu ar fi minunat dacă ai avea lângă tine, zi de zi, un memento a ceea ce te face fericit? Noi cu siguranță așa credem. Acesta este motivul pentru care am pornit Deviant. Locul în care accesoriile vin în susținerea personalității tale.

Este important pentru noi nu doar să creăm modele originale, ci și ca ele să reziste la mult mai mult decât câteva picături de apă. Așadar, ne-am făcut cercetările și am descoperit Tyvek, un material extrem de durabil și ușor, cu o textură asemănătoare hârtiei. De ce credem că este grozav? Pentru că și umed își poate păstra forța și flexibilitatea. Este rezistent la apă, rezistent la rupere și cel mai importat este prietenos cu natura. El este creat în parte din materiale post-consumatorii reciclate și de altfel poate fi la rândul său 100% reciclat.

1 din 5