idei cadouri ziua indragostitilor

Top 7 idei de cadouri pentru Ziua Indragostitilor

 

Tocmai intrați în luna îndrăgostiților căutarea de cadouri pentru cel iubit sau pentru noi înșine a început. Fie că îți dorești să-l impresionezi pe soțul tău greu de impresionat, prietena ta ce tocmai s-a apucat de drumeții montane ori partenerul tău ce iubește pisicile, noi am întocmit o listă cu top șapte cadouri pe care le poți face. 

De altfel, fiind luna iubirii, noi o vom sărbătorii oferind 24% discount (Dragobete - 24 februarie) cu codul IUBIRE la oricare al doilea portofel achiziționat. Dar să nu o mai lungim și să trecem la top 7 cadouri de ziua îndrăgostiților.

 

1. The Adventure Challenge  - carte răzuibilă cu provocări pentru cupluri

 

Cu această carte ca ghid tu și partenerul tău veți ajunge la noi niveluri de intimitate în relația voastră. Asta se va întâmpla prin aventuri și experiențe pe care nu le veți uita niciodată. Vei descoperi despre ce aventură este vorba doar după ce o răzuiești. Este ca și când ai răzui un bilet la loto, dar câștigi mereu. Există mai multe ediții din care poți alege, fiecare cu provocările ei. Cea mai nouă este “...In bed” - este plina de aventuri fun, creative, sexy care cu siguranță vă vor satisface. 

Chances are, you’d answer with an experience, not a position, an accessory, or an outfit. Experiences are what tie us together. Whether it’s a flirty activity or game, or a challenge that lasts for hours before the ‘big event’

 

idei cadouri ziua indragostitilor

2. O excursie surpriză sau un weekend relaxant pentru voi doi

 

Chiar și cei mai mari sceptici ai zilei îndrăgostiților nu ar refuza un weekend romantic într-o stațiune de vacanță, spa sau o aventură în locul care le place cel mai mult. Un loc intim în care puteți să vă petreceți o noapte poate fi Sihastru – Haita Land, o căbănuță mică unde veți fi doar voi doi și natura.

idei cadouri dragobete

 

3. Un portofel din colecția “cu Dragoste’n el” ori un portofel personalizat cu imaginea voastră

 

Ce poate fi mai frumos decât ca persoana iubită să aibă alături de ea în fiecare zi un obiect artsy, cu citatul, mesajul tău sau chiar poza voastră?  Portofelul stă cu tine mereu astfel că am creat colecția Portofel cu Dragoste’n el căruia pe lângă designul artsy creat de artiști români, îi poți adăuga și o personalizare cu citatul tău, mesajul sau chiar fotografia voastră. Imagineză-ți că de fiecare dată când va deschide portofelul o să vă vadă pe voi sau gândul tău bun. 

Fiind luna noastră preferată venim în susținerea iubirii și ai 24% discount cu codul IUBIRE la cel de-al doilea portofel. 

idei cadouri ziua indragostitilor

4. Un masaj în doi

 

Masajul în doi este un adevărat ritual de încântare a simțurilor, un condiment pentru viața de cuplu unde senzualitatea și răsfățul se îmbina perfect. Este un masaj pentru trup, minte și suflet, menit să sporească intimitatea, empatia, precum și libertatea, comunicarea și încrederea dintre cei doi. Poți spune ca este un fel de terapie în cuplu.

Există mai multe saloane ce au acest serviciu iar unele pot oferii după masaj 30 de minute de jacuzi, doar pentru voi doi - wink wink.

idei cadouri valentines day

 

5. Cupoane cu activități

 

Când vorbim despre iubire și a-i oferii partenerului un cadou potrivit trebuie să ne gândim ce și-ar dori și cum putem să-i oferim acel lucru. Uneori cadourile de ziua îndrăgostiților pe care le găsim nu reflectă ceea ce și-ar dori. Ei bine aici intră în joc cupoanele cu activități. Aceste cupoane pot conține activitățile preferate ale persoanei iubite - de la mic dejun în pat, la masaj la picioare, o îmbrățisare de 10 minute, picnic în parc, la un masaj senzual s.a.m.d. Nu există limită. Dacă îți plac ideil hand made am creat aici un articol 8 cele mai bune idei de cadouri Hand Made (create de tine) - unde poți găsi și template-uri free pentru cupoanele cu activități.

idei cadouri ziua indragostitilor cupoane

 

 

6. Tablou personalizat cu harta stelelor - cum arătau la primul vostru sărut, sau la prima întâlnire.

 

Prin acest tablou arăți aprecierea acelor începuturi care v-au adus aici. Tabloul ilustrează harta stelelor cum arăta ea la o anumită dată și îi poți adăuga și un mesaj personalizat. Acest produs îl poți găsi aici.

idei cadou harta stelelor

 

7. Un set de lumânări parfumate, sare de baie și spumă

 

O baie cu bule într-o lumină obscură oferită de lumânările parfumate este modul perfect de a-ți petrece o seară romantică și va fi foarte apreciată de partener.

idei cadouri ziua indragostitilor

 

 

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.