Personalizarea telefonului - Free Wallpapers

Personalizarea telefonului - Free Wallpapers

Stăm mult timp cu ochii în telefon. Fă-l să fie un loc frumos.


În această eră digitală, telefoanele au devenit parte din noi, o extensie a personalității noastre. Ne simțim pierduți fără ele. Simțim o dorință constantă de a le verifica și le folosim pentru aproape orice, de la fotografiere, la jocuri, la ședințe, shopping și nu numai. Uneori chiar le folosim ca să sunăm pe cineva.  

Deși telefoanele nu arată foarte diferit unele de altele, îl poți face pe al tău să fie unic. În primele zile ale mobilelor singurul mod de a le personaliza era să cumperi o carcasă ce era relativ simplă și robustă, dar în zilele noastre există mai multe modalități de a personaliza aspectul telefonului și de al face a fi parte din tine, a fi o extensie a personalității tale.

wallpaper pentru telefon deviant craft

Accesorii, iconițe, widgets, themes, wallpapers. “Acesta este telefonul meu. Sunt multe ca el, dar așa e doar al meu.” - atât de mult te poți avânta în personalizarea lui.

Cel mai rapid mod de a-l customiza este și cel mai simplu: scapă de wallpaper-urile stock ce vin odată cu telefonul și caută ceva nou care te reprezintă.

free wallpapers

Am creat pe Deviant Craft o serie de fundaluri pentru telefon gratuite ce sunt inspirate din modelele noastre de portofele artistice

Arta are puterea asta de a-ți aduce bucurie, de a te face să zâmbești. E păcat să nu o ținem cât de aproape putem.

wallpapers gratuite

Constant vom încărca noi modele de fundalurii pentru telefon ce vor putea fi folosite gratuit. Urmărește-ne pe facebook sau instagram ca să fii la curent.

TERMENI DE UTILIZARE| DREPTURI DE AUTOR

Numai pentru uz personal și nu pot fi utilizate comercial sau revândute. Artwork-urile sunt protejate de licența Creative Commons. Nu puteți revinde, modifica sau redistribui aceast produs sau imaginile sale. Imaginile nu pot fi utilizate la crearea altor produse fizice sau digitale pentru uz comercial. Toate drepturile de autor și drepturile de reproducere sunt păstrate de Deviant Craft. Opera de artă nu poate fi reprodusă prin niciun proces fără permisiunea expresă scrisă a Deviant Craft.

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.