8 cele mai bune idei de cadouri Hand Made (create de tine)

8 cele mai bune idei de cadouri Hand Made (create de tine)

Oricât de drăguțe sunt florile și oricât de dulce este ciocolata, cadourile în care ai pus o parte din tine, din gândurile tale, din intimitățile voastre, tind să fie cele mai potrivite și cele mai apreciate. Astfel că am creat o listă de cadouri do it yourself cu care să-ți surprinzi partenerul.

 

1. Vouchere cu activități

idedi cadouri ziua indragostitilor

Nu puteau fi pe un alt loc decât pe primul. Ce sunt voucherele cu activități? Sunt activități pe care vrei să i le oferi partenerului cadou iar acesta le poate folosi când dorește. De exemplu un astfel de cupon poate fi masaj la picioare, ori spăl toate vasele în seara asta (să bagi mai multe d-astea) iar partenerul când va dori îl va putea folosi. Poți pune orice activitate pe care știi că o va aprecia partenerul tău. Anul trecut i-am făcut prietenei mele acest cadou și a fost de departe cea mai inspirată idee.

Dacă nu știi cum să le faci să arate frumoase am creat câteva template-uri free pe care le poți descărca de aici iar dacă nu ai idei despre activități am creat o listă de la care poți începe.


2. Colaj în formă de inimă cu fotografiile voastre

colaj imagine in forma de inima

Cumpără un canvas gol, imprimă fotografiile tale preferate cu voi și apoi lipeștele pe cavas în formă de inimă. Îți poți lăsa creativitatea să se joace cu sclipici, autocolant, vopsea și orice altă nebunie îți vine în gând. Să aveți toate momentele voastre pe un tablou este modul perfect de a-ți arăta aprecierea pentru persoana iubită, pentru clipele ce le-ați petrecut împreună, dar și să vă înfrumuseța-ți casa cu un nou tablou personalizat.

Dacă nu ai idee sau timp să faci tu tabloul, te ajutăm noi! Îți putem face acest tablou canvas personalizat printat cu fotografiile voastre - aici poți găsi tabloul personalizat. El va veni gata de pus pe perete împreună și cu chitul de montaj.

 

3. Treasure Hunt cu mici mesaje sau surprize simbolice

 

Wait, what? Îți zic, va fi mai fun decât crezi! Și de creat și de văzut cum interacționează cealaltă persoană cu povestea jocului ce a fost făcută de tine. Nu e așa greu precum sună. 

Să o luăm cu începutul. Orice treasure hunt are o comoară sau mai multe. Noi vom avea mai multe aici. Vei alege între 5 și 10 cadouri simbolice, iar tu le vei oferi în traseul poveștii în funcție de importanța lor, cel mai important la final. Ca să fie mai creativ, cadourile pot începe în ordine cu câte o literă a numelui surpinsului/surprinsei iar fiecare literă să reprezinte o caracteristică a persoanei. Acestea pot fi scrise pe cutiuța sau pe ambalajul în care este pus fiecare cadou. 

După ce ai pus aceste lucruri la punct începi să creezi o poveste în jurul lor care să aibă legătura cu partenerul tău pentru a se putea proiecta ușor în joc și să se simtă în centrul atenției. Ha, ce mișto o să fie! Deja te imaginezi făcând asta, nu? Acum am ajuns la pasul ascunsului de cadouri. Gândește-te unde să le ascunzi iar în interiorul fiecăruia să fie un indiciu pentru a-l găsi pe următorul. Dacă poți alege locuri semnificative și mai bine. Astfel nu o să fie chiar ușor de găsit, va trebui să apeleze la memorie, la amintiri, dar ai grijă să nu fie nici prea greu pentru că va deveni frustrant. Primul cadou îl poți oferi chiar tu. De aici, te joci cum simți. Poți glumi, să păcălești, să te deschizi, să faci declarații, tot ce îți trece prin cap. Dacă nu ai mai făcut asta niciodată, prima dată eu îți recomand să alegi ca acțiunea să se întâmple la voi în casă.

Nu uita, have fun!

 

4. Borcanul Date Night

idei hand made cadouri valentines day

Uneori nu știți cum să vă petreceți seară și nu găsiți ceva fun de făcut? Pregătește un borcan cu idei de activități iar când vine seara aceea trageți un cartonaș din borcan și thadam, ideea a venit. Regula este ca o dată extras cartonașul să faceți ce scrie pe el. Cum se face asta? Simplu - iei un cartonaș/hârtie (atașez aici niște template-uri free pe care le poți printa), scrii ideile pe fiecare bucățică de hârtie, le îndeși într-un borcan și pam - borcanul Date Night este gata. Ce idei? Limita nici cerul nu este. Have fun!


 5. Scrisori “Deschide când”

 idei cadouri ziua indragostitilor

Oferă-i partenerului aceste scrisori ce au gândurile tale bune acolo. Dar trebuie să le deschidă doar când scrie pe fiecare în parte că are voie să le deschidă. Poate să fie când are o zi proastă la job, când iese la bere cu băieții, când tu nu răspunzi la telefon și el sau ea se îngrijorează, când are în față o zi importantă și are emoții, când e ziua ei sau a lui, când îi e dor de tine, când e trist/ă, când e ziua voastră etc. Nu trebuie făcut ceva foarte special vizual. Ai nevoie doar de niște plicuri, niște coli și un marker/pix. Cel mai important lucru de aici ești tu prin gândurile tale. Prin acest cadou de ziua îndrăgostiților îi vei oferi mult mai mult decât pare.

 

6. Cocktail și dinner night 

idei suprize ziua indragostitilor

Îți amintești de acel cocktail care-i place mult și îl găsește doar peste mări și țări la marginea unei insule? Află rețeta, procură cele necesare și surprinde-ți partenerul cu cocktailul mult dorit cât și cu o cină. Într-o seară ulterioară învață-l chiar pe el, căci sigur vor rămâne ingrediente pentru încă 20ish de cocktailuri, cum să pregătească cocktailul. Nu uita că ingredientul principal al oricărui cocktail este gheața, nu dilua băutura cu 3 cuburi de gheață, pune calumea! Ana a scris un articol despre cum să faci un bar la tine acasă (da, da, a lucra într-unu’). Aruncă un ochi aici.

 

7. Borcanul cu iubire și cu ciocolată

idei cadouri pentru iubit iubita

Iubirea trece prin stomac. Hai să o facem să treacă și la propriu (ciocolată) și la figurat (fluturași). Într-un borcan pune mai multe ciocolățele cărora le-ai înlocuit ambalajul de carton/hârtie cu o hârtiuță pe care ai scris ce îți place la partenerul tău, de ce îl iubești. Pe fiecare ciocolată, alt motiv. Să fie minim 24 (aka Dragobetele). Enjoy cu fluturașii (emoții la burtică cum spunea nepoata mea) și dulce. App de fluturi la stomac - cică atunci când îi simți dopamina intră în funcțiune și te face să te simți mult mai fericit decât de obicei. Ori e de la caruselul ăla nebun?

8. Tot la ciocolată am ajuns?!

idei cadouri ziua indragostitilor

Dacă tot nu vrei să renunți la ciocolată hai să-i faci ceva mișto măcar. Folosește aceste etichete ca să aibă un touch special. Cum faci asta? Scoți la imprimantă modelele de aici, tai pe contur, dai jos ambalajul de carton/hârtie original (folia de aluminiu o lași - dacă nu are îi pui tu una) și îl înlocuiești cu ambalajul tău. Thadam. 

Sper că îți vor fi de folos ideile acestea și că îți vei surprinde partenerul cu un cadou inedit. Oricum, ceea ce contează acolo ești tu, nu cadoul.

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.