4 tipuri de portofele

4 tipuri de portofele

Cauți un portofel care să reziste mult timp? Sau cauți unul care să arate bine? În orice caz materialul din care este făcut e foarte important iar aici îți voi explica diferența dintre principalele tipuri de portofele.


Materialele populare din care sunt create portofelele sunt: pielea artificială, pielea, metalul și lemnul, și Tyvek®.


Portofelele din piele artificială sunt predispuse la decojire și crăpături. Nu sunt foarte durabile și tind să se degradeze după doar câteva luni de utilizare. Avantajele portofelelor din piele sintetică sunt: sunt ieftine, de obicei vegane și pot fi produse într-o varietate de modele și culori.


Pe de altă parte, pielea reală poate rezista mai mult decât pielea sintetică, dar nu este rezistentă la deteriorarea UV. În plus, trebuie să aveți grijă de piele cu produse speciale dacă doriți să dureze ani. Pielea reală se poate păta din cauza apei, așa că trebuie să o țineți departe de ea. Pielea poate fi, de asemenea, voluminoasă, deci poate nu cea mai bună alegere dacă ești în căutarea unui portofel subțire.


Portofelele metalice sau din lemn și clemele pentru bani sunt extrem de rezistente și deseori create cu gândul la minimalism. Cu toate acestea, ele nu sunt practice pentru mulți oameni care doresc să-și păstreze portofelele în buzunarele din față sau din spate. Portofelele metalice sunt voluminoase și le poți simți în timp ce mergi și pot fi foarte incomode dacă te așezi cu ele în buzunar. Dacă portofelul metalic are margini ascuțite, el poate deteriora în timp hainele. Cu toate acestea, dacă nu vei păstra portofelul în buzunar, cele metalice sau din lemn pot fi o alegere excelentă!


Portofelele din hârtie Tyvek® -  Tyvek® este un material rezistent la rupere, rezistent la apă, durabil și vegan. Portofelul creat din acest material este un portofel subțire ce își poate mări volumul în funcție de ceea ce pui în el. Pentru că Tyvek® este un material ușor de personalizat, portofelele din hârtie poate fi găsite într-o varietate de modele create de artiști. 


Este o alegere minunată pentru oricine nu dorește să facă compromisuri între modă și funcționalitate.

Vezi colecția noastră de portofele din hârtie.

portofele hartie deviant

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.